Різдвяні та новорічні свята надихають нас на створення нових ароматизаторів та вдосконалення улюблених і відомих смаків, таких як: ваніль, пряжене молоко, вершки, манго, полуниця, диня, горіхи, шоколад, кава, кондитерський коньяк тощо. Перебуваючи в Європі, зіткнулися з тенденцією виробництва шоколаду та глазурі для морозива з додаванням м'ятно-ментолового смаку. Зараз такий тренд у харчовій моді. То ми привезли таку сировину, як ментол кристалічний, що б ви, наші українські виробники, також мали змогу створити свій унікальний шоколадно-охолоджуючий продукт, таким чином збільшивши вашу аудиторію і продажі. Цього зимового сезону, ми запаслися барвниками та харчовою сировиною. Лецитин, Агар-агар, консерванти сорбат калію та бензоат; підсолоджувачі кондитерські, сорбіт, мальтодекстрини та декстроза, екстракт солоду, ванілін Eternal pearl brand та етіл ванілін, молочна кислота